Tips & tricks

 1. Je kan je startpakket afhalen vanaf 7u30 ‘s ochtends op het domein van de Abdij van Villers-la-Ville (Rue de l’Abbaye 55, 1495 Villers-la-Ville). Breng hiervoor je e-ticket mee.

  Het programma ziet er als volgt uit:
  • 8u00 : start 50 km (gpx only !)
  • 8u30 : start 33 km
  • 8u45 – 9u30 : vrije start 5 km – 12 km – 17 km
  • 9u45 – 11u00 : vrije start voor wandelaars 5 km – 12 km – 17 km. Wandel je de 17 km,         start dan zeker om 9u45 om op tijd de finish te bereiken.
  • 12u00 : Kids run (1 km)

 1. De verschillende parcours vind je hier We raden je aan om trailschoenen aan te doen!

 2. Om het groene karakter van de Keytrade Bank Trail de l’Abbaye extra te ondersteunen zullen er geen wegwerpbekers beschikbaar zijn op de bevoorradingsposten. Alle deelnemers moeten een herbruikbare beker/camelback meenemen!

 3. Heb je nog vrienden, kennissen of familieleden die zich willen inschrijven? Dat kan! Voor alle afstanden zijn daginschrijvingen mogelijk, en dit vanaf 7u30 tot net voor de start van elke afstand.
 4. Een gratis bewaarplaats sporttassen is voorzien vlakbij de inschrijvingen. Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

 5. Na je inspanning kan je weer aansterken aan de bar en de foodtruck.

 6. Zonder onze talrijke vrijwilligers zou dit evenement niet kunnen doorgaan. Geef de vrijwilligers ook een fantastische dag door ze bijvoorbeeld een high five te geven onderweg!

Veel succes, en vooral – veel plezier!